Stef Bos - Wereldwijd

Theater De Kom onder de indruk van Stef Bos en zijn band

Wereldwijd is een prachtige voorstelling vol mooie, gevoelige en vrolijke verhalen, geweldige ballads en swingende muziek, gezongen en gespeeld door Stef Bos en zijn band; Steven Cornillie, Lené te Voortwis, Martin de Wagter en René van Mierlo.

Wereldwijd is in een kleine werkkamer in Kaapstad, achter een piano ontstaan. Het is de broedplaats van een voostelling die geboren is in Zuid-Afrika. Stef Bos is naar eigen zeggen bij toeval alle kanten opgewaaid tijdens zijn leven en woont in zijn hoofd in een soort niemandsland. Een niemandsland tussen Zuid-Afrika, Nederland en België. Dat zijn de landen waar hij thuiskomt als in een haven die hij telkens ook weer verlaat. Al vroeg in zijn loopbaan na het succes van het lied ‘Papa’ liet de reismicrobe hem niet meer los. Zoekend in de verte naar zijn herkomst. Want soms heb je afstand nodig om te weten waar je vandaan komt.

Wereldwijd is een voorstelling die de wereld gebruikt als een spiegel om te zien via de ander wie we zelf zijn. Een reis in woorden en muziek om thuis te komen. Van Hilton Barcelona naar Serekunda. Van Mexico City naar Berlijn, want de ruimte is oneindig zolang je maar je grens verlegt.

Wereldwijd heeft indruk gemaakt op de bezoekers van Theater de Kom te Nieuwegein.Stef Bos nam iedereen volledig mee in zijn verhalen en songs, emotioneel, oprecht, puur en vol passie.

Wereldwijd is gestart in januari, in Zuid Afrika en is nog t/m juni 2017 te zien in vele theaters van België en Nederland.

Meer over Stef Bos: www.stefbos.nl