Theatertournee 2017

Frank Boeijen start nieuwe theatertour in Barneveld

De Nijmeegse liedjesschrijver Frank Boeijen raakt zijn fans al vele jaren in het hart met zijn onmiskenbare stem en persoonlijke liedjes. Zijn teksten beklijven en zijn muziek vervoert. Met zijn band haalt de Nijmeegse zanger nu de mooiste hits van toen, zoals ‘Zwart wit’, ‘Zeg me dat het niet zo is’, ‘Kronenburg Park’ en ‘De verzoening’, verrassend naar het heden. De afwisseling met nieuw materiaal zorgt voor een prachtige reis door de tijd, van de jaren tachtig naar vandaag.

Met zijn poëtische en melodieuze muziek, in een eigen stijl tussen pop en chanson, zorgde Frank Boeijen vorig seizoen voor uitverkochte Theaters. Nu is hij terug, met nieuw en vernieuwd materiaal.
Vrijdag 10 februari startte Frank Boeijen in het Schaffelaartheater te Barneveld met zijn theatertournee 2017.

Donderdag 16 februari a.s. is de première in Kortrijk (België)

Tijdens de komende theatertour, wordt op 24 februari 2017 een nieuw verzamelalbum Het Mooiste en Het Beste II van Frank Boeijen gelanceerd. In de Nederlandse en Belgische theaters zal een aantal liedjes van dit album van 10 februari tot 27 mei 2017 live te beluisteren zijn.

Het Mooiste en Het Beste II biedt ruim 3 uur aan muziek in een door Frank zelf samengestelde selectie. Met twee cd’s, een bonus cd en DVD beleeft de luisteraar een reis door de tijd met liedjes vanaf 1979 tot 2016. Speciaal voor dit album heeft Frank een persoonlijke toelichting geschreven bij de door hem geselecteerde nummers.

Op de bonus cd staat een overzicht van hits uit de jaren 80 in niet eerder verschenen uitvoeringen, gespeeld door zijn bands van nu. De DVD complementeert de verzamelset door een unieke blik achter de schermen, een solo-optreden, clips en concertfragmenten. Dit alles fraai uitgegeven in boekvorm.

Meer over Frank Boeijen: www.frankboeijen.nl